ČLANSTVO

Ono što Opšte udruženje preduzetnika Bečej neposredno nudi svojim članovima su sledeće pogodnosti:

 

  1. Knjigovodstvene savete
  2. Advokatske savete
  3. Besplatan prostor za seminare, sastanke do 20 osoba sa video bimom bez naknade samo uz pokrivanje direktnih troškova
  4. Postavljanje banera na sajtu Becej.net (6 meseci besplatno)
  5. Korišćenje sale u Bačkom Petrovom Selu za proslave, seminare, skupove bez naknade, samo uz pokrivanje direknih troškova
  6. Razmena iskustava i saznanja putem Viber grupa “Preduzetnici”
  7. 10 % popusta na oglašavanje na bilbordima firme „System Bilbordi“, na teritoriji cele Srbije
  8. umrežavanje telefonskih brojeva preduzetnika uz MTS biznis pakete

 

SAMO UZ MESEČNU ČLANARINU U IZNOSU OD 150,00 DINARA KOJI SE PLAĆA NA GODIŠNJEM NIVOU 12 x 150,00 = 1800,00 DINARA

 

Pozivamo Vas da nas posetite i lično u prostorijama Udruženja, ulica Zoltana Čuke br. 4 dostavite Vaše sugestije i predloge. Radno vreme udruženja je svakim radnim danom od 07:30-11:00 sati.

Veoma bi bilo korisno da nas upoznate sa problemima koje imate u vršenju svoje delatnosti, kako bi Vam pomogli u njihovom rešavanju.

Predlažemo i da se uključite u Viber grupu “preduzetnici” putem koje ćete neposredno dobijati informacije o našim aktivnostima, kao i o propisima koji se tiču preduzetništva. Putem ove grupe možete neposredno razmeniti iskustva sa drugim preduzetnicima, koji su već uključeni u grupu, a kojih je već sada preko 100. Uskoro će nas biti 500.

 

Da biste pristupili Opštem udruženju preduzetnika Bečej potrebno je da popunite online pristupnicu u formi ispod, kao i da izvršite uplatu u iznosu od 1800,00 din, koji se uplaćuje na tekući račun: 170-30033957000-10. 

 

Nakon prijema online popunjene forme pristupnice, kao i evidentiranja Vaše uplate, poslaćemo Vam Poštom pristupnicu i člansku karticu na adresu firme koju ste naveli.

 

Popunjavanjem ove forme dobrovoljno pristupate u članstvo Opšteg udruženja preduzetnika Bečej – kao nestranačke i nevladine organizacije koja zastupa i štiti interese preduzetnika.

 

ZAJEDNO SMO JAČI!